Despre noi

Nimos Telecom va aduce expertiza si experienta pentru orice cerere de instalare, intretinere si reparare a retelelor de fibra optica in cadrul cererilor private.

 

Valorile Nimos Telecom firma de instalare de fibra optica:

  • satisfactia clientilor nostrii
  • expertiza ireprosabila
  • durabilitatea societatii NimosTelecom

Creat in Cluj-Napoca, firma noastra este in inima retelelor de telecomunicatii.

Momentan suntem dedicati proiectarii, instalarii, exploatarii si comercializarii fibrei optice in Cluj, indispensabil pentru atractivitatea si competivitatea teritoriului. Retelele 100% fibra optica vor asigura in timp o acoperire optimala a regiunii si vor garanta servicii complete si evolutive.

Intervenim asupra implementarii retelelor de fibra optica: instalare si intretinere. Tehnicienii nostrii experimentati si multidisciplinari constituie echipe capabile sa raspunda exigentelor clientilor nostrii. Sunt sensibilizati nomelor de securitate la locul de munca si au instruirea necesara pentru a efectua sarcinile in siguranta.

Ne adaptam si ne instruim constant noilor technologii in aria fibrei optice si ne echipam adecvat cu utilaje de ultima ora. Oferim garantie asupra muncii noastre si asiguram sprijinul necesar tuturor clientilor nostrii.

Cu experienta noastra, ne deplasam rapid pentru diferitele tipuri de interventie pentru retelele rezidentiale si profesionale.

Am colaborat si colaboram cu diferite firme private de talie mica si mare.

Aflati mai multe despre serviciile noastre aici.

Contactati-ne de acum daca doriti sa colaboram.

Biblioteca poze: flickr, flickr2, ictas.

Admin: Psykadelyq Web Designs

Nimos Telecom fibra optica rosie